foto's

WELKOM BIJ GROEI & BLOEI TILBURG

Beste Groei & Bloei vrienden

10 juni Open Tuinendag Tilburg

Na alle geslaagde evenementen en activiteiten van de afgelopen periode, is het nu even tijd voor zakelijk nieuws. U hebt ongetwijfeld allemaal gehoord over de nieuwe privacywetgeving. Ook binnen Groei & Bloei is daaraan veel aandacht besteed. Vanuit het hoofdkantoor in Zoetermeer hebben wij een modelreglement ontvangen en dat zullen we, voor zover nodig, aanpassen aan onze afdelingssituatie. Het Privacy Statement is voor ieder (nieuw) lid te vinden op de landelijke website van Groei & Bloei en ook op de website van onze afdeling! (https://tilburg.groei.nl/)Tijdens de laatste jaarvergadering is aan het afdelingsbestuur de opdracht verstrekt om voor 2019 en volgende jaren te zorgen voor een sluitende begroting. Een belangrijke stap daarheen kunnen we zetten door de Nieuwsbrief in de toekomst (en dat wil zeggen vanaf 2019) nog enkel digitaal te verzenden. Dat levert een besparing op van ongeveer € 1100,-. Dat bedrag zijn we elk jaar kwijt aan het drukken en verzenden van de Nieuwsbrief: meer dan de helft van onze jaarlijkse inkomsten. Let wel: 55 % van onze inkomsten wordt besteed aan bekendmaking van onze activiteiten, waaraan maximaal 25 % van onze leden een of meerdere keren per jaar deelneemt. Wij vinden dit een te grote uitgave worden en zien ons daarom tot deze stap genoodzaakt. Een bijkomende afweging is dat een groene vereniging als de onze het eigenlijk niet kan maken om zoveel papier te ‘verkwisten’.Dit betekent:
1.   Dat het abonnement bij drukkerij Editoo wordt opgezegd met ingang van 1-1-2019.
2.   Dat we van alle (of minstens zoveel mogelijk) leden moeten beschikken over het e-mailadres.
3.   Dat u daarom zo spoedig mogelijk (doch uiterlijk 1 december 2018) uw e-mailadres moet doorgeven aan secretaris Ton
      van den Boom: ajmvdboom(at)home.nl.
4.   Dat we uiteraard op gepaste wijze omgaan met uw gegevens (zie privacy statement).
5.   Dat degene die geen e-mailadres heeft, een geprint exemplaar ontvangt van de Nieuwsbrief. Maar die wens moet dan
      wel kenbaar gemaakt worden bij de secretaris: Ton van den Boom, tel. 013 – 45 53 891, Puccinihof 660, 5049 GZ
      Tilburg. Namens het bestuur, Ton van den Boom, secretaris

Meer informatie over de komende activiteiten vindt u hier: Opens internal link in current windowActiviteiten in 2018