BLOEMSCHIKINFORMATIE 2017 - 2018

De landelijke vereniging Groei & Bloei houdt een bloemschikwedstrijd waar u aan mee kunt doen. Dit is een inspirerende en gezellige bijeenkomst waarbij u andere  bloemschikkers uit het land ontmoet. Vrijdag 6 oktober is de wedstrijd. U kunt op de tentoonstelling op 7 en 8 oktober gaan kijken naar de mooie werkstukken in de Beursfabriek in Nieuwegein. Er zijn dan ook andere activiteiten om inspiratie op te doen. Kijk voor de openingstijden en het wedstrijdreglement op Opens external link in new windowwww.groei.nl/bloemschikken/nk-bloemschikken.

Bloemschikken algemeen
Deze cursus is voor iedereen en na voorbeeld en uitleg werkt een ieder op eigen niveau.
Cursus Iris (een cursus van 12 donderdagochtenden)
U leert verschillende bloemschiktechnieken. Er wordt gelet op kleur en compositie en de toepassing van de plantaardige
materialen. U gaat iedere lesochtend met een mooi bloemstuk naar huis.

Bloemschikken voor vergevorderden
Dit is een cursus voor deelnemers die veel ervaring hebben.
Cursus Sering (een cursus van 12 donderdagavonden) Deze cursus is voor vergevorderden.
De kosten voor 12 bloemschiklessen zijn € 110,- voor leden van Groei &Bloei en voor niet-leden € 125,-, inclusief draad,
steekschuim, koffie of thee. Opgeven vóór 5 september bij de docenten.   Diana Verbrugh

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien