BLOEMSCHIKKEN EN MEER…

Bericht van Diana Verbrugh
Beste bloemschikkers van de afdelingen in de regio Zuid,
Helaas gaat het ZNK Bloemschikken, het kampioenschap van regio Zuid op
11 oktober niet door. Samen met Land van Cuijk hebben we een nieuwe datum vastgesteld. Op zondag 7 maart 2021 vindt het ZNK Bloemschikken plaats in het City Resort in Mill. Dus zet deze datum maar vast in de agenda!

Maar… de ZNKB werkgroep wil jullie toch ook dit jaar nog uitdagen om je creativiteit te laten zien! We nodigen jullie van harte uit om mee te doen met een alternatieve wedstrijd. Na de drive-thru restaurants, drive-thru Coronatest-straat is nu het tijd voor een

Drive-Thru Bloemschikwedstrijd op zondag 1 november 2020

We zijn nog druk bezig met het uitwerken van dit concept maar dit kun je verwachten:
Je maakt thuis je arrangement en brengt dit met de auto naar de wedstrijdlocatie. Bij aankomst plaats je je werkstuk op een tafel en krijg je even tijd om hetgeen tijdens de autorit verschoven is te herschikken. De jury gaat je werkstuk beoordelen op de bekende onderdelen: uitbeelding van het thema, technische uitvoering en totaal indruk.
Jij krijgt een kopje koffie of thee maar ook de gelegenheid om met jury in gesprek te gaan over jouw arrangement.
Na de beoordeling neem je je arrangement weer mee naar huis.
De werkgroep zorgt ervoor dat de wedstrijd volgens de dan geldende richtlijnen van het RIVM verloopt. De 1,5 m is bij deze drive-thru wedstrijd sowieso gewaarborgd.
Een belangrijk onderdeel van een bloemschikwedstrijd is elkaar inspireren. Ook dit aspect willen we realiseren maar dan online door gebruik te maken van social media.
De kosten zijn € 7,50. Ga jij de uitdaging aan?
Stuur een mail naar znkbloemschikken(at)gmail.com. Je komt dan op de maillijst te staan zodat je als eerst op de hoogte bent van nieuwe informatie als waar wordt de wedstrijd gehouden, wanneer kun je je inschrijven, het wedstrijdreglement en niet te vergeten het thema. Over de laatste kunnen we al een tipje van de sluier oplichten, Halloween is het hoofdthema.
Aan het einde van de dag laten we de jury via Social Media een korte samenvatting geven en worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Bloemschikcursussen
De aanvang van de bloemschikcursussen in Goirle en Tilburg zijn bij het uitkomen van deze nieuwsbrief nog niet bekend. De cursisten worden door de docenten op de hoogte gebracht. Tevens komen de nieuwe gegevens op de onze website tiburg@groei.nl te staan.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u informatie opvragen aan:
◊ Christine van de Sande, e-mail: christine(at)familievandesande.eu
◊ Diana Verbrugh, telefoon: 013 – 51 11 912