Tilburg

Welkom bij Groei & Bloei
Tilburg

Uitgelicht

125 jarig bestaan, onze geschiedenis

Zin om het jubileum '125 jaar bestaan' mee te organiseren? Lees dan hoe je je hiervoor kunt opgeven!

Meer

Terugblik 2021

Aan een activiteit deelgenomen? Hier kunt u het nogmaals meebeleven...

Meer

Onze activiteiten in 2022

Nieuwsgierig geworden? Kijk gauw...

Meer

MET SPOED GEZOCHT DOCENT BLOEMSCHIKKEN

Voor de cursus bloemschikken zoekt vereniging Groei & Bloei Tilburg en omstreken een docent. De voorkeur gaat uit naar iemand die in de ochtend beschikbaar is. Het gaat om 12 lessen van 2 uur van september tot en met april.
Interesse? Dan graag contact opnemen voor informatie (of eventuele andere dagdelen) met Diana Verbrugh, telefoon: 013 – 511 19 12,of mail naar het secretariaat ajmvdboom(at)home.nl.

TIP:

Zondag 26 juni van 11.00 tot 17.00 uur:  Kunst in Theetuin Brandshof Udenhout

Verschillende kunstenaars tonen hun werken in de Theetuin Brandshof en zijn hierbij aanwezig.
Zij zullen hun hobby dan uitoefenen.
U kunt dan tevens genieten van de tuin onder het genot van een kopje thee of koffie.
Adres: Slimstraat 91, 5071 EH Udenhout
Info:     udenhout-centraal.nl/

125-JARIG BESTAAN VAN ONZE AFDELING

We willen uw speciale aandacht vragen voor de twee reizen die we dit jaar met de bus maken. Wij dachten eerder al een aantrekkelijk aanbod te hebben gedaan, maar op verzoek van de algemene ledenvergadering is de bijdrage uit de verenigingskas verhoogd, waardoor u nu voor een heel aantrekkelijk bedrag mee kunt naar Kalmthout en/of de Floriade. DOEN! Zo ziet u meteen dat het wel degelijk zin heeft om een jaarvergadering te bezoeken.  Voor ons als bestuur is het wel het moment om te toetsen hoe de leden over zaken denken en om eventueel voorstellen en beslissingen aan te passen
Kitty Kolen-Megens, voorzitter

JUBILEUMBOEK KAAISTOEP

Ter gelegenheid van het 25-jarig onderzoek in de Kaaistoep geeft de KNNV-afdeling Tilburg het boek De Kaaistoep uit. Het boek is geschreven door Paul van Wielink, Ron Felix, Jaap van Kemenade, Ad Mol, Theo Peeters, Guido Stooker en 23 gastauteurs en bevat bijdragen over 25 jaar onderzoek, de onderzoekers en de biodiversiteit in het gebied. Het is een prachtig boek van ruim 700 pagina’s, met veel beeldmateriaal. Het boek is voor € 25,- online te bestellen en te koop bij de boekhandels Livius en Gianotten in Tilburg en Buitelaar in Goirle.
Het boek bevat enorm veel foto’s en info over alle planten, vogels, insecten, amfibieën enz. Afgelopen januari (2020) zijn we met 25 leden van G&B afd. Tilburg e.o. onder begeleiding van een IVN gids in een klein deel van de Kaaistoep geweest. De tijd was toen te kort om er een goed beeld van te krijgen. Als u interesse heeft om er meer over te weten te komen is het boek te lenen in de bibliotheek of eventueel te bestellen via de boekhandel. Verdere info hierover is te vinden op: https://www.knnv.nl/afdeling-tilburg/boek-de-kaaistoep
Cees van Abeelen

 

 

 

Tuinlog

26 May

Veris-lente

2022 week 21 Tomaten

25 May

Harry Hakvoort

Broze Bomen

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden