Tilburg

Welkom bij Groei & Bloei
Tilburg

Uitgelicht

125 jarig bestaan

Zin om het jubileum '125 jaar bestaan' mee te organiseren? Lees dan hoe je je hiervoor kunt opgeven!

Meer

Terugblik 2020

Mee geweest met een activiteit? Hier kun je het nogmaals meebeleven.

Meer

Activiteiten

Onze activiteiten in 2020

Meer

INSTUREN FOTO’S VAN EIGEN TUIN VERLENGD!

Nu een bezoek aan andere tuinen niet altijd mogelijk is en u hebt misschien veel tijd gehad om in uw eigen tuin te werken, lijkt het ons als bestuur een leuk idee om anderen virtueel mee te laten genieten van al die tuinen van onze leden. We willen dat doen door foto’s van tuinen van leden te plaatsen op deze website, zie het fotoalbum, daar zijn al enkele tuinen te bewonderen.
Als u daaraan mee wilt doen, stuurt u een of enkele foto’s van uw tuin naar mieke.van.doorn(at)planet.nl.
De foto mag van alles zijn: een overzichtsfoto, een leuk gedeelte van uw tuin of een detail met een plant waar u bijzonder trots op bent. Uw adresgegevens zetten we er niet bij, de foto’s worden geplaatst met de naam van de inzender. We kunnen alleen foto’s opnemen die redelijk van kwaliteit en niet al te klein zijn. Stuurt u zoveel mogelijk het originele formaat in. Bij meer foto’s mag u deze ook met meerdere mails insturen of via wetransfer. com. U kunt uw foto’s aanleveren tot 1 oktober 2020. Wij zijn heel benieuwd
naar wat er allemaal te zien zal zijn deze zomer.

125-jarig bestaan van onze afdeling
Het 125-jarig bestaan is in 2022 aan de orde. Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 2019 hebben we met de toen aanwezige leden een brainstromsessie gehouden om ideeën op te doen voor de viering van dit heugelijke feit. Talloze interessante suggesties zijn genoteerd. Maar de realisatie daarvan moet nu dus handen en voeten gaan krijgen. Het bestuur is te klein om dit allemaal zelf op zich te nemen. Wel zullen enkele bestuursleden een werkgroep vormen om het totale programma te coördineren. Maar we hebben meer handen nodig…
Daarom roepen wij (nogmaals) leden op zich aan te melden om voor een korte en overzichtelijke tijd zitting te nemen in een werkgroep die één van de nog te plannen activiteiten in dat jaar zal gaan regelen. Elke werkgroep zal worden bijgestaan door een bestuurslid.
Dus: kom erbij! Als we er iets moois van willen maken, dan moeten we dat ook samen regelen. Aanmelden kan bij de secretaris Ton van den Boom. Telefoon 013 455 38 91 of e-mail ajmvdboom(at)home.nl. We hopen dat het storm gaat lopen!

 

Tuinlog

18 Sep

Anneke Duyvesteijn

Zomerse zonnebloemen - Blik op de tuin 972/ week...

15 Sep

EINDELOOSHAOF

Vlinders verleiden

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden